T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Anaokulu

Yıldırım Anaokulu

Telefon
02243417155
Belgegeçer
02243417155
WEB
https://yildirimanaokulu.meb.k12.tr
Adres
Esenevler Mah. Erdoğan Cad. Edebali Sok. No 23 Yıldırım / BURSA
Vizyon
Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.
Misyon
Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendidüşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2006-2007 eğitim-öğretim yılında eğitim bölgesi/yerleşim alanında EN BAŞARILI KURUM olarak belirlenmiştir. Okulumuz 2007-2008 eğitim-öğretim yılında eğitim bölgesi/yerleşim alanında EN BAŞARILI KURUM olarak belirlenmiştir. Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Temiz Okul,Sağlıklı Okul Projesi" kapsamında"Beyaz Bayrak" almıştır. Tüm çalışmalarımızda ve gelişmemizde bize her zaman destek olan,geleceğimizin teminatı çocuklarını bizlere emanet eden velilerimizle,bu emanetleri kaliteli eğitim anlayışımızla yetiştiren öğretmenlerimizle,bugünün küçüğü yarının büyüğü çocukları yetiştirmeye devam edeceğiz.
Öğretmen :13
Öğrenci :187
Derslik :5
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1590
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabah-Öğlen Grubu)
Saatler
08:00 - 18:00
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Esenevler metro istasyonuna 600 metre uzaklıkta olup 5 dakika yürüme mesafesindedir. Otobüs 22/D, Esenevler Minibüsleri, Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu yanı.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Esenevler Mah.Erdoğan Cad. Edabali Sok. No 23 Yıldırım /BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezinden uzaklığı 8 km , Bursa il merkezinden uzaklığı 16 km Büyükşehir il sınırları içerisinde. Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi merkezinde
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Büyüklerden Küçüklere Masal Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi
Yazdır